Onze werkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en consultancy. Daarnaast zijn er nog meer werkzaamheden die wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen uitvoeren. Hieronder leest u welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren.

Webdesign mobielvriendelijk

Wij bouwen uw website standaard mobielvriendelijk. Websites worden grotendeels via de mobiele telefoon bezocht en is het belangrijk dat uw website mobielvriendelijk is. Dit is ook belangrijk voor uw zoekpositie in Google.

SEO

Wij maken uw website standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het creëren van content, zodat u hoger in de zoekresultaten verschijnt. Daarnaast kunnen we ook Google Adwords voor u beheren.

Consultancy

Wij kunnen u begeleiden bij het verbeteren van uw bedrijf. Heeft u advies nodig over verbeteringen van uw bedrijfsprocessen? Of wilt u uw bedrijf verder digitaliseren, met behulp van ERP software of Office 365, neem dan contact met ons op.

Overige werkzaamheden

Naast onze basis werkzaamheden kunnen wij ook diverse andere werkzaamheden voor uw bedrijf of organisatie uitvoeren. Hieronder vindt u de overige werkzaamheden die wij uitvoeren. Wilt u weten of wij ook uw project kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op!

DTP Werkzaamheden

Wij kunnen DTP werkzaamheden voor u verzorgen, zoals het ontwerpen van advertenties, flyers en andere producten.

Webdesign

Wij bouwen websites van één pagina tot tientallen pagina’s. Altijd snel, zoekmachinevriendelijk en mobielvriendelijk.

Zoekmachinevriendelijk

Wij bouwen uw website altijd zoekmachinevriendelijk. Daarnaast optimaliseren wij uw website ook voor weergave op mobiel.

h
Content Strategie

Tegenwoordig is content, met name teksten, belangrijk om goed in zoekmachines te presteren. Wij kunnen u hierbij helpen.

Webhosting

Wij bieden ook hosting op snelle SSD servers voor uw website aan. Eerste jaar hosting is inbegrepen bij een website.

(Management) Consultancy

Wij kunnen u helpen met het verbeteren van diverse bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf of oganisatie.

Webdesign op basis van WordPress

Wij bouwen uw website op basis van het WordPress, een Content Management System. WordPress is met name geschikt voor bedrijfspagina’s en blogs, maar ook een webshop is mogelijk. Wij bouwen met name websites met WordPress voor ZZP-ers, MKB-Bedrijven, maar ook particulieren. Dit kan alles zijn vanaf een website met één pagina tot een grotere website met vele pagina’s. Wij bouwen uw website standaard mobiel- en SEO-vriendelijk, daar hoeft u geen extra opties voor te bestellen. Wij hosten uw website op snelle SSD-servers, zodat u goed te vinden bent in Google en mensen prettig en snel informatie op uw website kunnen vinden. Daarnaast onderhouden wij uw website, zodat u altijd de nieuwste versie van WordPress gebruikt. Met WordPress kunt u ook uw eigen website aanpassen, als u dat wilt. Maar u kunt ook het bijwerken van uw website aan ons overlaten, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Onze nieuwste projecten

Ondanks dat wij een recent gestart bedrijf zijn, hebben wij al enkele projecten opgeleverd. Binnenkort worden er nog enkele projecten opgeleverd. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste projecten.

Onze manier van werken

Bij het bouwen van een website is het belangrijk om goed te communiceren. We zullen dan ook geregeld contact met u opnemen om de vooruitgang en planning te bespreken. Hieronder vindt u een globale weergave van hoe uw project zal verlopen. En mocht u tussendoor vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe wij uw project zullen aanpakken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Project Onderzoek

Samen met u brengen wij in kaart waaruit het uiteindelijke project moet bestaan.

Eerste opzet

Wij maken een eerste opzet op basis van het onderzoek

Ontwerp

Nadat de eerste opzet met u besproken is, gaan we het project tot in de details ontwerpen

Development

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan gaan we het project uitvoeren en in samenspraak, live!

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen met uw bedrijf of website project? Vul dan het formulier hiernaast in en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.

14 + 9 =