Bekijk onze prijzen

Wij hebben drie standaard pakketten voor websites, van een website met één pagina tot een website met tien pagina’s. Hieronder kunt u de prijzen zien van de drie standaard pakketten. Natuurlijk zijn er ook grotere websites mogelijk, plus extra opties. Neem hiervoor contact met ons op.

Wilt u een grotere website, webshop of aangepast design? Vraag dan een offerte aan.

Onze websites zijn altijd mobielvriendelijk

Om uw website hoog in de resultaten van de Google zoekmachine te laten verschijnen, is het belangrijk dat uw website zowel mobiel- en SEO-vriendelijk is. Wij bouwen uw website standaard mobiel- en SEO-vriendelijk, zonder dure opties. Daarnaast bouwen wij uw website zo snel mogelijk, zodat u goed via Google te vinden bent.

Content beheren

Wanneer wij de website bouwen zullen wij deze natuurlijk vullen met content, die u zelf aanlevert aan ons. We kunnen u hier natuurlijk bij helpen. Wanneer de website opgeleverd is, kunt u de content zelf bijhouden. Maar heeft u liever dat wij dat voor u doen, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt hiervoor een abonnement afsluiten of incidenteel hiervoor uren inkopen.

Onze klanten

Wij bouwen websites met name voor zzp-ers, mkb-bedrijven en particulieren. Hiernaast vindt u enkele klanten waarvoor wij een website gebouwd hebben. Daarnaast vindt u hieronder een aantal projecten bekijken die wij recent opgeleverd hebben. Wilt u ook uw website door ons laten bouwen, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

 

Recente projecten

Ondanks dat wij een recent gestart bedrijf zijn, hebben wij al enkele projecten opgeleverd. En er worden binnenkort nog enkele projecten opgeleverd. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste projecten.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen met uw bedrijf of website project? Vul dan het formulier hiernaast in en u krijgt zo snel mogelijk een reactie.

4 + 11 =